Rezervacija

MILANO- IZLOŽBA FRIDA KAHLO

CIJENA: 655.00 Kuna
MILANO- IZLOŽBA FRIDA KAHLO


DATUM POLASKA: Četvrtak, 31 Svibanj 2018

“Beyond the mith”

31.05.-01.06.2018.  - stop booking

garantirani polazak

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

Izložba u muzeju Mudec u Milanu, donosi Fridu Kahlo bez mitologizacije njezine slike koja je toliko puta učinjena. Svijet Fride, meksičke umjetnice i strastvene žene poznatog Diega Rivere, prikazan je na potpuno nov način. Na jednom mjestu se mogu vidjeti ne samo djela koja su je proslavila, već i privatne fotografije koje nikada prije nisu predstavljene javnosti. Milanska izložba donosi poputno novo tumačenje Fridine osobnosti.


1. dan: RIJEKA- MILANO

Polazak iz Rijeke sa autobusnog kolodvora Žabica u 06:00 sati. Moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana. Vožnja preko Slovenije i Italije do Milana, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u prijestolnicu mode slijedi razgled grada: Milanska katedrala-najpoznatija i naljepša milanska znamenitost, rezidencija obitelji Sforza - simbol grada, kazalište La Scala, jedna od najznamenitijih opernih kuća na svijetu. Slobodno vrijeme za osobne programe. Sastanak na dogovorenom mjestu sa pratiteljem putovanja. Vožnja do hotela u okolici Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.


2. dan: MILANO - RIJEKA

Raniji doručak u hotelu. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do Muzeja kulture MUDEC, na najavljeni posjet izložbi Fride Kahlo. Nakon izložbe predlažemo odlazak do najljepšeg mjesta za kupovinu u Milanu - Galerije Vittorio Emanuele II, najstarijeg trgovačkog centra u Italiji. Posjetite zanimljivu milansku četvrt “Navigli” koja je poznata po brojnim restoranima i barovima. Poneki ugostitelji u toj četvrti privlače goste sa tzv. “Apperitivo” događanjima, što je u osnovi sve što možete jesti i piti po određenoj cijeni tijekom određenog vremenskog perioda (ovisno o objetku, ponekad od ranih poslijepodnevnih pa do večernjih sati). Počastite se popularnim jelom Risotto alla Milanese i ostalim talijanskim specijalitetima.. Povratak prema Rijeci oko 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115