Rezervacija

RAZIGRANI MILANO

CIJENA: 690.00 Kuna
RAZIGRANI MILANO


DATUM POLASKA: Subota, 01 Rujan 2018

2 dana autobusom

01.09. – 02.09.2018.

Posjet izložbi Harry Potter te Acquatica Park!

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

Razigrani program za razigrane u duši! Idealan program za mlade i obitelji s djecom. U subotu razgledavamo Milano, a u nedjelju posjećujemo izložbu Harry Potter te Acquatica Park. Uđite u svijet malog čarobnjaka, uživajte u magičnim likovima, učionicama, kulisama, rekvizitima i kostimima koji se koriste pri snimanju ovog serijala i to sve u prostoru od čak 1400m2! A nakon toga se rashladite i uživajte u brojnim vodenim atrakcijama Acquatica vodenog parka. Ukoliko niste ljubitelj vodenih parkova, poslijepodne možete provesti u Milanu.

 

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

1. dan ZAGREB/RIJEKA – MILANO

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5.00 sati. Moguć ukrcaj u Karlovcu i Rijeci - Sjeverno odmorište Vrata Jadrana u 08.00 sati, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku prvo odlazimo u hotel te poslije kraćeg odmora odlazimo gradskim prijevozom u centar grada. Razgled započinjemo od Milanske katedrale – Duoma, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu. Izgrađena od bijelog mramora, svojom čipkastom vanjštinom ostavlja nezaboravan dojam. U slobodno vrijeme možete proviriti u poznatu Vittorio Emanuele, galeriju sa skupim restoranima i trgovinama. Slijedi nam milanska Scala, u kojoj se mogu vidjeti poznata operna djela po paprenim cijenama ulaznica. Jedan od simbola Milana je svakako Castello Sforza, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. godine, a završen je deset godina kasnije. Doznajte zanimljive priče o milanskoj obitelji Sforza, jednoj od najpoznatijih talijanskih obitelji. U unutrašnjosti dvorca, pored visokih zidina i kula od cigle nalaze se i djela Bramantea i Leonarda iz njegove značajne milanske faze. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak u hotel. Noćenje.

 

2. dan HARRY POTTER IZLOŽBA – ACQUATICA PARK – ZAGREB

Ovaj dan u potpunostima je posvećen našim razigranim putnicima. Nakon doručka krećemo prema Fabbrice del Vapore, nekadašnjoj tvornici električnih tramvaja koja je sada centar za umjetnost namijenjen djeci i mladima. Tu se do 9.9.2018. odvija izložba Harry Potter. Uđite u svijet malog čarobnjaka, uživajte u magičnim likovima, kulisama, rekvizitima i kostimima koji se koriste pri snimanju ovog serijala i to sve u prostoru od čak 1400m2! Isprobajte lopticu za Metloboj, povucite vlastitu Mandragoru u jednoj od učionica Hogwartsa ili sjednite u veliki Hagridov stolac. Slobodno vrijeme za posjet izložbi. Oko podneva krećemo prema Acquatica vodenom parku koji se nalazi u okolici Milana. Rashladite se u vruće ljetne dane, spuštajte se niz brojne tobogane i uživajte u 15 vodenih atrakcija. I ne zaboravite se dobro zabaviti pri tome! Mogućnost ostanka u Milanu uz slobodno vrijeme za vlastiti program do zajedničkog polaska grupe. Polazak prema Hrvatskoj oko 18 sati. Dolazak u Zagreb iza ponoći.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115