Rezervacija

CAPRI - OTOK SUNCA I LIMUNA

CIJENA: 4280.00 Kuna
CAPRI - OTOK SUNCA I LIMUNA


DATUM POLASKA: Subota, 28 Travanj 2018

Izravnim zrakoplovom iz Ljubljane

USKORO GARANTIRANO: 28.04.-01.05.2018.

4 dana/3 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1. DAN: ZAGREB/LJUBLJANA – NAPULJ CAPRI noćenje

Sastanak putnika na Autobusnom kolodovoru Zagreb i prijevoz (po želji uz doplatu) do zračne luke u Ljubljani ili dolazak u vlastitom aranžmanu u zračnu luku. Prijava na let posebnim zrakoplovom prema Napulju. Po dolasku slijedi prijevoz do luke Molo Beverello i ukrcaj na brod prema Capriju. Po dolasku u Marinu Grande, slijedi prijevoz do hotela. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme i noćenje.

 

2. - 3. DAN: ODMOR – PO ŽELJI IZLET PO OTOKU doručak, noćenje

Doručak. Dani su namijenjeni odmoru i uživanju u istraživanju otoka uskih i malih uličica, pastelnih kuća, šljunčanih plaža, kristalnog mora i ostalih znamenitosti. Njegova privlačnost bila je poznata i Rimljanima, car August i potom Tiberije ovdje su ljetovali, tj. provodili umirovljeničke dane. U drugoj polovici 19. stoljeća ovaj prelijepi otok bujne vegetacije postao je omiljeno odredište mnogih europskih umjetnika, književnika i slikara, a sredinom 20. stoljeća Capri se pretvara u najprivlačnije ljetovalište svjetskog jet-seta (npr. Capri je bio omiljeno mjesto za odmor Jackie Kennedy koja je na Capri često dolazila. Ljetovanja na Capriju ostavila su traga i u svjetskoj modi – poznate su capri sandale za koje je zaslužna upravo Jackie O., odnosno capri hlače koje je planetarno poznatima učinila legendarna holivudska kostimografkinja iz zlatne ere Hollywooda, Edith Head. „Dragulj Mediterana“, taj maleni otočić prepun pozitivne energije i danas je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor na Mediteranu. Svojim ozračjem profinjenosti i bogatstva otok Capri izdvaja se među mnogima, a spektakularna je raskoš njegovog bilja, boja i mirisa! Poznati talijanski modni dvojac, Dolce i Gabbana, izjavili su na otoku tijekom svoje revije prije nekoliko godina: „Na Capriju žena ne živi sezone. Ona živi život, ljubav i strast.“ Cijeli otok obiluje bujnim zelenilom, raznobojnim cvijećem, brojnim puteljcima.  Po želji možete se prijaviti na fakultativni izlet po otoku tijekom kojeg ćete razgledati mjesto Anacapri i Villu San Michele, jednu od najpoznatijih atrakcija na otoku koja oduševljava svakog posjetitelja zbog svojih lijepih vrtova i prekrasnih pogleda. Predlažemo i vožnju žičarom do vidikovca s kojeg se pruža izvrstan pogled na Faraglioni, 100 m visoke stijene u more, te odlazak do poznate Plave špilje. Noćenje.

 

4. DAN CAPRI NAPULJ LJUBLJANA/ZAGREB doručak, let

Doručak. Poslije doručka slobodno vrijeme za cappuccino i kupovinu posljednjih suvenira. Prijevoz do luke i brodom do Napulja. Transfer do zračne luke i let prema Ljubljani. Po dolasku mogućnost organiziranog transfera do Zagreba.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115