Rezervacija

ST. PETERBURG - 7 dana

CIJENA: 5150.00 Kuna
ST. PETERBURG  - 7 dana


DATUM POLASKA: NA UPIT

INDIVIDUALNI POLASCI

- mogućnost izbora termina polaska

7 dana zrakoplovom

Moguć transfer iz Rijeke i Pule uz prethodnu najavu.


PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1.DAN

RIJEKA – TRST – FRANKFURT/M - St. PETERBURG

Polijetanje zrakoplova iz Trsta prema St. Peterburgu sa zaustavljanjem u Frankfurtu na Maine. Dolazak u St. Peterburg. Organizirani prijevoz do hotela, smještaj u hotelu u povijesnom dijelu grada, noćenje.

 

2. DAN

St. PETERBURG 

Doručak u hotelu. Preporučamo odlazak do Hermitaza, razgled jednog od najvećih svjetskih muzeja, svojevrsnom hramu ljepote, povijesti i kulture. Interijer Ermitaža i njegove zbirke su fascinantne. Nemojte zaboraviti gledati kroz prozore Ermitaža na Nevu, Vasiljevski otok, Utvrdu Petra i Pavla kako bi osjetili potpuni sklad između čovjeka, umjetnosti i pejzaža. Nakon posjeta Ermitažu slobodno vrijeme u centru grada. U 19:00 sati preporučamo posjet Bolšomu Državnom Cirkusu u St.Peterburgu izgrađenom prije 140 godina. Noćenje u hotelu.

 

3. DAN

St. PETERBURG – PETRODVOREC/PETERHOF

Doručak u hotelu. Odlazak na izlet u Peterhof (14:00-20:00). Peterhof je ruski Versailles, poznat po palači, parku i fontanama sa savršenim vodenim kaskadama smještenim u centru parka okruženog romantičnim vrtovima rokoko stila. U zimskom periodu fontane su zatvorene zato ćemo uživati u raskoši dvorca, ljetne rezidencije ruskih careva. Povratak autobusa na mjesto ukrcaja u centar Sankt Peterburga. Slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.

 

4. DAN  

St. PETERBURG – PUSHKIN/ CARSKO SELO

Doručak. Preporučamo samostalnu posjetu 1. ruskom muzeju „Kunstkamera“ poznatom po svojim „posebnim” zbirkama anatomskih zanimljivosti i anomalija prikupljenim iz cijelog Svijeta (od 11:00 – 13:00). Odlazak do grada Pushkin/Carsko Selo (od 14:00 – 20:00), nekadašnje ljetne rezidencije ruskih careva, udaljenog otprilike 25 km od St. Peterburga. Slijedi razgled raskošne palače Katarine Velike sa čuvenom jantarskom sobom gdje su zidovi obloženi jantarom, a težina sobe je 6 tona, dvorane optočene zrcalima, slikama i pozlatom, koja je nakon Oktobarske revolucije pretvorena u muzej. Povratak u St. Peterburg i slobodno vrijeme za šetnju i samostalni razgled grada. Noćenje u hotelu.

 

5. DAN  

St. PETERBURG

Doručak. Preporuka posjeta Ruskom muzeju i muzeju Etnografije na trgu Iskustva u centru kojeg je poznati spomenik A. Puškinu. Slobodno vrijeme za uživanje u St.Peterburgu. Noćenje u hotelu.

 

6. DAN

St. PETERBURG

Doručak. Slobodno vrijeme. Preporuka posjetiti Imperatorsko kazalište Marijinski. Noćenje u hotelu.

 

7. DAN

St. PETERBURG – RIJEKA

Organizirani transfer do Zračne luke Pulkovo. Prijava za let. Povratak. Završetak putovanja.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115