Rezervacija

ATENA - 4 dana

CIJENA: 2290.00 Kuna
ATENA - 4 dana


DATUM POLASKA: Četvrtak, 05 Listopad 2017

4 dana avionom

05.10.-08.10.2017.

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1. dan ZAGREB/DUBROVNIK - ATENA

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 13:00 sati. Prijava na let Croatia Airlinesa za Atenu. Odlazak aviona u 14:55 sati uz međuslijetanje u Dubrovniku. Polazak aviona iz Dubrovnika u 15:40 sati. Dolazak u atensku zračnu luku u 19:00 sati po lokalnom vremenu. Transfer do hotela u centru Atene i smještaj u sobe. Noćenje.

 

2. dan ATENA

Doručak. Razgled Atene, glavnog grada Grčke autobusom i pješice uz pratnju službenog gradskog vodiča: trgovi Sintagma i Omonia - Parlament - antički stadion – Agora - Hadrijanova vrata. Posjet Akropoli, jednom od najvažnijih svjetskih antičkih spomenika, simbolu Atene na stijeni. Razgled Propileja, hrama Atene Nike, Partenona i Erehteona, remek djela Perikla. Slobodno poslijepodne u gradskom središtu za kupovinu, posjet Muzeju Akropole i šetnju. Zanimljive su ulice koje podsjećaju na bazar ili orijentalni suk prepune ulične živosti, trgovina, brojnih restorana i slikovitih prizora, a četvrt Plaka prepuna je suvenirnica, uskih uličica s neoklasičnim zgradama i popločenih dvorišta. Navečer moguć fakultativni odlazak na večeru s folklornim programom na Plaki (doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. dan ATENA

Doručak. Zajednički odlazak s pratiteljem putovanja do Nacionalnog muzeja, najvažnijeg muzeja na svijetu posvećenog grčkoj kulturi. Preko 11.000 izložaka uključujući neke od najslavnijih antičkih kipova i vaza, slavne zidne freske sa Santorinija, dragocjenosti s Krete, antički nakit itd. oduševit će svakog posjetioca. Slobodno poslijepodne za osobne programe, kupovinu i šetnju. Moguć fakultativni izlet vožnje po atenskoj rivijeri do rta Sounion gdje se uz Posejdonov hram može promatrati jedan od najljepših zalazaka sunca u Grčkoj ( doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

 

4. dan ATENA - DUBROVNIK/ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme do odlaska u zračnu luku. Transfer do zračne luke u kasnim poslijepodnevnim satima. Prijava na let Croatia Airlinesa za Dubrovnik i Zagreb. Odlazak zrakoplova u 19:50 sati po lokalnom vremenu. Međuslijetanje u Dubrovniku. Polazak iz Dubrovnika u 20:40 Dolazak u zračnu luku Zagreb u 22:20 sati.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115