Rezervacija

VERONA I SAFARI PARK

CIJENA: 295.00 Kuna
VERONA I SAFARI PARK


DATUM POLASKA: Subota, 21 Rujan 2019

Polazak iz Krka i iz Rijeke.

Termin:  21.09.2019.


PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

Krenite s nama na predivan izlet u grad zaljubljenih, veličanstvenu Veronu tijekom kojeg ćete upoznati najveće znamenitosti grada Romea i Julije i posjetiti veličanstveni Park Natura Viva u sklopu kojeg se nalazi Safari park u kojem divlja stvorenja šeću kao u prirodnom okruženju!

Polazak iz Krka u 04:00 sati, a iz Rijeke (Žabica) u 05:00 sati (moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana). Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema Veroni.

Po dolasku u Veronu odlazimo u razgled grada: TRG BRA, VRATA BRA, RIMSKA ARENA, ULICA MAZZINI, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DELLE ERBE, TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI, PALAČA MAFEI, SPOMENIK DANTEU, GROBNICE SCALIGERI, SANTA MARIA ANTICA, ROMEOVA KUĆA.Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u gradu zaljubljenih Romea i Julije.

Slijedi vožnja prema parku Parco Natura Viva. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Parco Natura Viva se prostire na preko 40 hektara i u njemu se nalazi 250 različitih vrsta divljih životinja. Park je podijeljen u dva dijela: SAFARI PARK koji obilazimo sa našim autobusom gdje ćete moći vidjeti mnoštvo životinja iz blizine i FAUNA PARK koji se obilazi samostalno pješice čak 4 km i koji čini cca. 90 % parka gdje su životinje podijeljene po kontinentima. U ovom dijelu se nalazi i park dinosaura, tropski vrt te restoran i drugi ugostiteljski sadržaji.Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi i ovom čudesnom ambijentu. Odlazak iz parka u kasnim poslijepodnevnim satima. Predviđen dolazak u Rijeku i Krk je u kasnim večernjim satima.GL2
GL2
GL2
GL2

  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115