Rezervacija

FAŠNIK U SAMOBORU I KUPANJE U TERMAMA ČATEŽ

CIJENA: 160.00 Kuna
FAŠNIK U SAMOBORU I KUPANJE U TERMAMA ČATEŽ


DATUM POLASKA: Subota, 10 Veljača 2018

Jednodnevni izlet

10.02.2018.

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

Polazak autobusa u 7:00 sati sa autobusnog kolodvora Krk ili u 8:00 sati sa autobusnog kolodvora Žabica u Rijeci. Vožnja autocestom kroz Gorski kotar i dalje kroz Hrvatsku i Sloveniju do termi Čatež.

Na zimskoj Termalnoj rivijeri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m² unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama. Pod tri kupole zimske Termalne rivijere pozivaju vas bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... Uz doplatu možete posjetiti i Sauna park koji se proteže na 1.500 m² površine sa osam različitih sauna. Sauna park nudi i ugodno kupanje u dva rashlađujuća i dva relaksacijska bazena i odmor na terasi. 

U poslijepodnevnim satima slijedi vožnja prema obližnjem Samoboru u kojem se održava tradicionalni Samoborski fašnik. Ulice grada još će jednom preplaviti raskošne maske, fašničke skupine, mnogobrojni gosti i znatiželjni turisti koji ni ove godine neće željeti propustiti vrhunsku zabavu. U doba karnevala Samobor opet nakratko postaje Fašnička republika, nastavljajući tradiciju u kojoj vlast pripada maskama i koja od 1827. godine u grad donose posebnu živost i fašničku prepoznatljivost. Tradicionalni program će se održavati na trgu kralja Tomislava, s fašničkom princezom Srakom, Princem, Fiškalom i Sucem, a posjetitelje očekuju programi na nekoliko lokacija - program uličnih zabavljača, tabori mjesnih odbora i KUD-ova, poseban program za mlade, radionice za djecu, kao i brojna druga događanja. Slobodno vrijeme za šetnjom gradom, uživanje u karnevalskim događanjima. Ne propustite isprobati čuvene samoborske kremšnite i pokladne krafne. U 18:00 sati povratak prema Rijeci/Krku. Očekivani dolazak u večernjim satima.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115