Rezervacija

RAJSKI MALDIVI

CIJENA: 12600.00 Kuna
RAJSKI MALDIVI


DATUM POLASKA: Nedjelja, 22 Listopad 2017

Indijski potkontinent

8 dana

22.10.-29.10.2017.


PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1.DAN: ZAGREB - ISTANBUL - MALE  let

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije leta. Polet zrakoplova za Istanbul je predviđen u 20.10 sati sa dolaskom u 23.20 sati (lokalna vremena). Nastavak leta za Male je predviđen u 02.00 sati, a dolazak u 12.05 sati (lokalna vremena). Po dolasku, organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel.

 

2. DAN: MALE - PARADISE ISLAND večera, noćenje

Po dolasku u zračnu luku Male, organiziran prijevoz gliserom do prekrasnog resorta Paradise Island. Maldivi su omiljena destinacija tirkiznih laguna, prekrasnog podvodnog svijeta, kristalno čistog mora i rajskih pješčanih plaža. Po dolasku u resort, dočekati će nas ljubazno osoblje. Smještaj, vrijeme za odmor i upoznavanje otoka.


3. DAN: PARADISE ISLAND doručak, večera, noćenje

Dan je predviđen za odmor, kupanje, uživanje na plaži i opuštanje u hotelskom wellness centru. Otok pruža široku ponudu rekreacijskih i sportskih aktivnosti - ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, kanuing kao i fitness, tenisko igralište, igralište za badminton, odbojku, stolni tenis, košarku i dječje klubove gdje će se pobrinuti i za najmlađe. Večernji sati su predviđeni za uživanje u pogledu na najljepše zalaske sunca uz omiljeno osvježavajuće piće.


4. DAN: PARADISE ISLAND doručak, večera, noćenje

Po želji mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet »Island Hopping«. Domaćini će nam pripremiti ručak, a mi ćemo uživati u snorklanju i ronjenju u kristalno čistom moru. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima, večera i noćenje.


5. i 6. DAN: PARADISE ISLAND doručak, večera, noćenje

Maldivi nude brojne sadržaje. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete, noćni ili večernji ribolov, safari u vodi, panoramsku vožnja s hidro avionom tijekom koje ćemo ovo prirodno čudo promotriti iz drugačije perspektive.


7. DAN: PARADISE ISLAND - MALE - ISTANBUL doručak, let

Nakon doručka ćemo uživati u toplim zrakama sunca i u kupanju u lijepom moru. U kasnim poslijepodnevnim satima će biti organiziran transfer hidrogliserom do Male. Slijedi let prema Istanbulu koji je predviđen u večernjim satima, u 22.45 sati.

 

8. DAN: ISTANBUL  - ZAGREB

Po dolasku u Istanbul u 05.00 sati, nastavak leta slijedi u 07.15 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 08.35 sati. Završetak putovanja.  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115