Rezervacija

KUALA LUMPUR I BORNEO

CIJENA: 12430.00 Kuna
KUALA LUMPUR I BORNEO


DATUM POLASKA: Petak, 27 Listopad 2017

 

27.10.-31.10. 2017.

 

Razgled malezijske prijestolnice

Istražite divlji Borneo, treći najveći otok u svijetu

Posjet skloništu orangutana

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1.DAN: ZAGREB – ISTANBUL – KUALA LUMPUR noćni let

LET U MALEZIJSKU PRIJESTOLNICU

Sastanak putnika dva sata prije leta u zračnoj luci Zagreb. Prijava na let u 09.30 sati prema Istanbulu gdje je dolazak predviđen u 12.35 sati. Slijedi nastavak leta u 18.05 sati iz Istanbula u Kuala Lumpur, gdje je dolazak predviđen u 10.20 sati (lokalna vremena).

 

2. DAN: KUALA LUMPUR PETRONAS TWIN TOWERS večera, noćenje

KINESKA ČETVRT I NAJSTARIJA DŽAMIJA U KUALA LUMPURU

Po dolasku u zračnu luku Kuala Lumpur, slijedi prijevoz do centra grada i poludnevni razgled najvažnijih znamenitosti grada s lijepom arhitekturom modernih i kolonijalnih zgrada. Najviša moderna zgrada u Kuala Lumpuru je Petronas Twin Towers. Razgledati ćemo najstariju džamiju Jame Mosque, vojni spomenik, Chinatown, željezničku stanicu, kraljevsku palaču i obrtne radionice.

 

3. DAN: KUALA LUMPUR MALAKA doručak, noćenje

SAMOSTALNE AKTIVNOSTI ILI FAKULTATIVNI IZLET DO KOLONIJALNOG GRADIĆA MALAKA

Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Po želji, mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet u Malaku, nekoć kolonijalni gradić Portugalaca, Nizozemaca i Britanaca. Razgledati ćemo Crvenu kuću, najstariji kineski hram na poluotoku Cheng Hoon Teng, tvrđavu Porta de Santiago i crkvu. Povratak u Kuala Lumpur kasno poslijepodne.

 

4. DAN: KUALA LUMPUR – KUCHING doručak, noćenje

DIVLJI BORNEO

Nakon doručka, organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let prema otoku Borneo, točnije u Kuching, glavni grad malezijske države Sarawak. Po dolasku ćemo otići u razgledavanje najvažnijih znamenitosti „mačjeg grada“ jer se smatra da ime grada dolazi od malajske riječi za mačku pa je ona njihov zaštitnik. Razgled hrama Tua Pek Kong, tvrđave Marherita, ulice začina i tržnice na otvorenom. Posjet zanimljivom Sarawak muzeju. Smještaj u hotel, a zatim nastavak razgledavanja.

 

5. DAN: KUCHING SKRANG RIVER SAFARI BATANG AI doručak, ručak, večera

OD MAČJEG GRADA, NASADA KAUČUKA I LOKALNE TRŽNICE DO ČAROBNOG BATANG AI

Odlazak na vožnju lijepom pokrajinom, pokraj starih sela, nasada kaučuka i rižinih polja do mjesta Serian gdje ćemo posjetiti lokalnu tržnicu. Nakon ručka u mjestu Lachau, kupiti ćemo prigodne poklone koje ćemo u znak pažnje pokloniti plemenu Iban. Dan ćemo privesti kraju u eko hotelu Hilton Batang Ai, smještenom na otočiću usred jezera. Noćenje.

 

6. DAN: POSJET PLEMENU IBAN doručak, ručak
PLEME IBAN

Posjet plemenu Iban, nekoć slavnim lovcima na glave, a danas ljubaznim domaćinima. Pleme još uvijek živi u „dugim kućama“ izgrađenim na stupovima, sa zajedničkim terasama, a svaka obitelj ima vlastiti prostor i sobu u kojoj se nalazi sve – od male kuhinje do spavaće sobe. Ugostiti će nas rižinim vinom i skromnijim ručkom, a onda i za nas zaplesati tradicionalni ples. Nakon ugodnog druženja, povratak u Kuching. Slijedi smještaj u hotel i noćenje.

 

7. DAN: KUCHING – SEMONGGOK doručak, ručak

POSJET UTOČIŠTU ORANGUTANA USRED PRAŠUME

Nakon doručka, odlazak na poludnevni izlet u Semonggok, do utočišta orangutana u kojem se pripremaju za samostalni život u prašumi. Imati ćemo priliku promatrati ih tijekom igre i hranjenja. Povratak u Kuching, slobodno poslijepodne, noćenje u hotelu.

 

8. i 9. DAN: KUCHING – ODMOR doručak

RAJSKE PJEŠČANE PLAŽE I IZLETI U PRAŠUMU

Vrijeme je za odmor! Uživati ćemo u resortu Damai Beach koji je smješten uz prekrasnu pješčanu plažu, u odličnoj hrani i u društvu ljubaznih ugostitelja. Po želji uz doplatu, mogućnost brojnih aktivnosti u okolici resorta ("jungle trekking", izleti s brodom i promatranje krokodila i delfina, golf ...).

 

10. DAN: ODMOR – KUALA LUMPUR – ISTANBUL doručak, let

Slobodno vrijeme nakon doručka. Prijevoz do zračne luke i prijava na let prema Kuala Lumpur. Po dolasku, slijedi prijava na let u 22.10 sati prema Istanbulu, s dolaskom u 04.10 sati.

 

11. DAN: ISTANBUL – ZAGREB

Po dolasku u Istanbul, slijedi nastavak leta u 07.15 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 08.35 sati. Završetak putovanja.GL2
GL2
GL2
GL2

  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115