Rezervacija

KUALA LUMPUR - BALI - SINGAPUR

CIJENA: 10890.00 Kuna
KUALA LUMPUR - BALI - SINGAPUR


DATUM POLASKA: Utorak, 29 Prosinac 2020

12 dana

29.12. – 09.01.2021.

PROGRAM PUTOVANJA
CIJENE PUTOVANJA
GALERIJA SLIKA

1.dan (29.12.) ZAGREB – ISTANBUL – KUALA LUMPUR

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova i podjela putnih dokumenata od strane pratitelja putovanja. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish airways za Istanbul u 19.55h. Po dolasku u Istanbul 00:15h slijedi nastavak leta za Kuala Lumpur s polaskom u 01:35h (noćni let).

2.dan (30.12.) KUALA LUMPUR

Slijetanje u Kuala Lumpur predviđeno je u 17:15h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta, te slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel 4* u centru grada. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na zajedničku šetnju gradom. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

3.dan (31.12.) KUALA LUMPUR – city tura

Nakon doručka predlažemo razgled Kuala Lumpura. Kroz našu turu uz pratnju lokalnog vodiča vidjeti ćete neke od najzanimljivijih znamenitosti glavnog i najvećeg grada Malezije. Petronas tornjevi blizanci koji osim što su simbol Kuala Lumpura, do 2005 godine su bili najviša zgrada na svijetu, Nacionalni muzej, Kraljevska plača, Nacionalna džamija, posjetit ćemo centar rukotvorina. Slijedi odlazak do Batu pećina, kompleksa spilja starog preko 400 milijuna godina, koje za Hinduse predstavljaju važno religijsko središte. Poslijepodne slobodno za vlastito istraživanje grada. U večernjim satima pripreme za doček Nove Godine, zabava

4.dan ( 01.01.) KUALA LUMPUR – BALI – NUSA DUA

Nakon doručka, slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Bali. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4* koji se nalazi na jednoj od najljepših plaža Bali-a Nusa Dua. Prijava i smještaj u hotel 4*. U večernjim satima predlažemo odlazak do Bali Collectiona, kompleksa koji sadrži veliki broj restorana, salona za masažu, te trgovina sa lokalnim proizvodima i suvenirima. Noćenje.

 

5.dan (02.01.) NUSA DUA – ULUWATU – TANAH LOT – JIMBARAN

Nakon doručka predlažemo izlet na kojem ćemo posjetiti neke od najvećih znamenitosti Balija. Dan započinjemo hramom Tanah Lot posvećenom Balinežanskim bogovima mora. Za vrijeme oseke, u hramu se može vidjeti i dodirnuti Svetu Zmiju (Balinežani vjeruju da donosi sreću) koja obitava u pećini nasuprot hramu. Potom slijedi posjet hramu na stijeni Uluwatu koji se nalazi na krajnjem jugu otoka, izgrađenog na samom rubu 70 metara visoke litice.

Putovanje nastavljamo odlaskom na pješčanu plažu Jimbaran gdje možete večerati (nadoplata) na plaži u prekrasnom romantičnom ambijentu uz šumove oceanskih valova, zvukovima glazbe i pogledom na čarobni zalazak sunca. Za večeru predlažemo ukusno pripremljenu bijelu ribu, školjke, lignje, rakove, jastoge i ostale morske plodove koji se mogu naručiti a la carte. Tu također možete probati mladi kokos te domaće proizvedena vina. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan (03.01.) NUSA DUA (BALI) – NUSA PENIDA

Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo jednodnevni izlet na Nusa Penidu – najveći i najljepši iz skupine tri otoka koji se nalaze jugoistočno od Balija. Imati ćete priliku uživati u predivnim prizorima egzotične prirode i plavetnila Indijskog oceana. Posjet predivnim plažama zapadnoga dijela otoka čija je ljepota i čar netaknute prirode obišla cijeli svijet – Kelingking i Broken beach te prirodnog bazena Angel’s Billabong koji je pravo prirodno čudo. Mogućnost kupanja na plaži Crystal beach. U programu i cijenu izleta je uključen i ručak. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7.dan (04.01.) NUSA DUA – UBUD – BALI SWING

Nakon kasnijeg doručka slijedi transfer do centralnog dijela Balija – Ubud. Prijava i smještaj u hotel 4*. Predlažemo razgleda Ubud-a i okolice. Razgleda započinjemo sa posjetom Monkey Forest-u, živopisnoj šumi majmuna koju Balinežani smatraju svetom i koja se proteže na na površini od oko 10 hektara. U šumi ćemo vidjeti preko 700 razigranih majmuna kako slobodno žive u svom prirodnom staništu. Slijedi razgled grada Ubuda, okruženog prekasnom prirodom i rižinim poljima. Ubud i dalje nosi titulu kraljevskog grada, te se može pohvaliti drevnim hramovima, palačama i srdačnim stanovništvom. Slobodno vrijeme za ručak te kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na tržnici rukotvorina. Nakon razgleda mogućnost odlaska na Bali Swing, jedno od najpoželjnijih mjesta za fotografiranje na svijetu. Kompleks nudi brojna mjesta za fotografiranje, od kojih se najviše ističu ljuljačke na visini od 10 do 70 metara na kojima možete iskusiti slobodu ljuljanja visoko iznad drveća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8.dan (05.01.) UBUD – BEDUGUL

Nakon doručka predlažemo odlazak na turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva postaja će biti Šivin Hram koji se nalazi na jezeru Bratan, jedan od najljepših balinežanskih hramova koji je obvezan sadržaj svake knjige o Baliju. Nakon razgledavanja hrama i područja oko jezera slijedi posjet obližnjoj tradicionalnoj tržnici gdje se mogu vidjeti, probati ili kupiti različiti lokalni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po izrazito povoljnim cijenama uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja je mali i jednostavan ali izrazito lijep i prirodan Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. U sklopu iste regije nalaze se rižina polja Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju zaštićena UNESCO-om. Nakon šetnje prekrasnim terasastim rižinim poljima i fotografiranja slijedi ručak u obližnjem restoranu sa pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9.dan (06.01.) UBUD – SINGAPUR

Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Singapur. Po dolasku slijedi transfer u hotel sa 4* u centru grada. Prijava i smještaj. U večernjim satima odlazak u šetnju s pratiteljem putovanja do poznatog hotela Marina Sands Bay, mogućnost posjeta Marina Bay Sands hotelu s kojeg se pruža spektakularan pogled na Marinu Bay, doživite panoramski pogled sa najvišeg bazena na svijetu. Povratak u hotel. Noćenje.

10.dan (07.01.) SINGAPUR

Nakon doručka predlažemo razgled grada uz neke od najinteresantnijih znamenitosti Singapura; Esplanade, Parlament, Merlion, Helix most, sve do poznatih “Gardens by the bay” vrtova, slobodno vrijeme za posjet vrtovima. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

11.dan ( 08.01.) SINGAPUR – ISTANBUL

Nakon doručka, slobodno vrijeme za posljednje utiske u Singapuru. Predlažemo odlazak do umjetnog otoka Sentosa, gdje se nalazi tematski zabavni park Universal Studios Singapur. Sadrži 28 vožnja, predstava i atrakcije u sedam tematskih zona. U večernjim satima slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 23:35h. Noćni let.

12. dan ( 09.01.) ISTANBUL – ZAGREB

Po dolasku u Istanbul u 06:15h slijedi nastavak leta za Zagreb u 08:05h. Dolazak u Zagreb u 08:15h po lokalnom vremenu.
GL2
GL2
GL2
GL2

  
    REZERVACIJA HOTELA, TRANSFERI


   

AGENCIJA SOLEN nudi sve vrste turističkih aranžmana i poslova uz direktnu prodaju. Aranžmane putničke agencije moguće je uplatiti putem ovlaštenih subagenata, u poslovnici ili putem žiro-računa. Primamo  kreditne kartice. Plaćanje je moguće karticama Diners, American Express i ZABA Maestro na 2-6 rata, te ostalim karticama jednokratno.


Poslovnica:
Strossmayerova 2, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme : 09:00-17:00
email:  solen@solen.hr
tel + 385 51 371587, 371588, fax 372285
Licence: Registration No. 040140115
ID: HR-AB-51-040140115